OM SC COACHING

Om mig

Udover at være uddannet pædagog og cand.pæd.pæd.psyk med speciale i brudte familier, hedder jeg Sandra, er 36 år, mor til to og kone til én. Herudover har jeg en række supplerende uddannelser og kurser, bl.a., NADA udøver, MOT-coach, linjefag i udskolingsdansk m.fl.

Jeg har gennem årene beskæftiget mig en hel del i Folkeskolen, hvor jeg både har undervist og arbejdet med AKT (Adfærd, Kontakt og Trivsel). Desuden har jeg beskæftiget mig i daginstitutioner, døgntilbud, akutpsykiatrien, på krisecenter, med familiebehandling m.fl. 

Jeg er særligt optaget af, at min indsats altid er helhedsorienteret og tager udgangspunkt i at skabe balance. For mig handler det hele om balance, uanset om det er i dig selv, personalegruppen, parforholdet, virksomheden, klassen eller familien.    
Jeg hjælper mine klienter med at komme i kontakt med deres inderste værdier, tanker og følelser og giver dem redskaber til at handle på dem, så de opnår den udvikling de ønsker. 

Sandra

Mission​

At hjælpe mine klienter med at komme i kontakt med deres inderste værdier, tanker og følelser og giver dem redskaber til at handle på dem, så de opnår den udvikling de ønsker.

Vision​

Jeg er særligt optaget af, at min indsats altid er helhedsorienteret og tager udgangspunkt i at skabe balance.

Værdier

Balance
Udvikling
Værdier

Min vej til SC COACHING

Scroll to Top