NADA

NADA er en helt fantastisk måde at tage en pause på og genfinde balancen i krop og sjæl. 

Behandlingen fremmer dit mentale velvære og bidrager til, at du bliver bedre til at mærke sig selv. Det er en styrkende og beroligende behandling, der er med til at skabe fysisk og psykisk balance. Den kan anvendes af alle fra 7år. Den har en fantastisk positiv effekt på stress, angst og depression symptomer, ligesom den afhjælper rastløshed, søvnproblemer og vrede. NADA er et helt fantastisk redskab til at skabe ro i kroppens nervesystem og dermed bidrage til, at I finder en dybere indre ro.
 
Ved NADA- behandling stimuleres belønningssystemet og der udløses endorfiner i din krop. 
Transmitterstofferne påvirkes, hvilket udløser en afslappende og stabiliserende effekt i både krop og sind. NADA støtter din krop i at genfinde glemte ressourcer og i at genetablere sig selv.
Man kan med andre ord argumentere for, at NADA er vejen tilbage til dig selv.

Gennem NADA behandling vil du opleve:

At komme i kontakt med dig selv
Øgede kognitive kompetencer samt større mentalt fokus
Bedre balance i krop og sind
Ro i nervesystemet
Bedre søvn
Færre abstinenser
Mindre aggression
Færre symptomer på angst og stress

Sådan foregår behandlingen

Nålene sættes i tre til fem særlige punkter i øret, som kommunikerer ud til resten af kroppen gennem blod og nervetråde. Kroppen ved nu, hvilke områder den skal være opmærksom på og går i gang med at arbejde. Hovedformålet er at stabilisere, såvel de fysiske, som psykiske kvaliteter i organerne og skabe ro i nervesystemet. NADA hjælper kroppen til at genfinde de ressourcer, den havde glemt du havde. 

For at opnå den allerbedste og mest langsigtede effekt, anbefales det at modtage ca. 20 NADA behandlinger. Jeg anbefaler, du starter med 2 behandlinger om ugen i 4-6 uger og herefter kan du øge tiden mellem behandlingerne gradvist. 

Kan man slet ikke udholde tanken om nåle, kan der behandles med magneter. Magneterne kan anvendes af alle og kan også bruges mellem behandlingerne for at øge effekten. 

Er du i tvivl om, hvorvidt NADA er noget for dig, er du altid hjertelig velkommen til at kontakte mig, for en uforpligtende samtale.
 
 
Der er flere forskellige muligheder for at modtage NADA behandling og det er individuelt, hvad der virker bedst for den enkelte. Det er en smagssag. 

NADA Cafe fra 12 år
Foregår på bestemte tidspunkter, hvor du booker en plads. 
Du sidder sammen med fire andre i afslappende og rolige omgivelser.
Fem tynde og sterile nåle sættes i hvert øre i og I sidder med dem i ca. 30-45 min. mens der serveres en kop dejlig afslappende NADA the.
Herefter fjernes nålene og I er klar til at fortsætte din dag med fornyet energi.
 
Pris kr. 80,-

Selvvalgt NADA gruppe
For dig der ønsker at danne din egen NADA gruppesamling af max. 5 personer – F.eks. venner, veninder, kollegaer, mødregruppe, polterabend, firmaaftale eller lign.
I sidder i afslappende og rolige omgivelser.
Fem tynde og sterile nåle sættes i hvert øre i og I sidder med dem i ca. 30-45 min. mens der serveres en kop dejlig afslappende NADA the.
Herefter fjernes nålene og I er klar til at fortsætte din dag med fornyet energi.
 
Pris kr. 400,-

Individuel NADA fra 12 år
Du sidder i afslappende og rolige omgivelser.
Fem tynde og sterile nåle sættes i hvert øre i og du sidder med dem i ca. 30-45 min. mens der serveres en kop dejlig afslappende NADA the.
Herefter fjernes nålene og du er klar til at fortsætte din dag med fornyet energi.
 
Pris kr. 200,- 

Børne NADA 7-12 år
Dit barn sidder i afslappende og rolige omgivelser, gerne sammen med dig og evt. en bamse eller andet dit barn finder tryghed i. Man kan altid kramme NADA bamsen Floffer,  men man er også velkommen til at medbringe sin egen.
Vi taler om, hvordan behandlingen foregår og tager det i dit barns tempo.
Tre tynde og sterile nåle sættes i hvert øre i og dit barn sidder med dem i ca. 20-30 min. mens vi laver en mindfullness aktivitet, som tilrettelægges sammen med barnet. Det kan være vi lytter til en fantasirejse, farvelægger en smuk tegning eller lytter til en bog. Der serveres en kop dejlig afslappende NADA the eller vand til jer begge. 
Herefter fjernes nålene og behandlingen er slut.
 
Pris kr. 200,-

Forælder – Barn NADA
(En forælder og max 2 børn 7-12 år).
I sidder sammen i afslappende og rolige omgivelser.
Vi taler om, hvordan behandlingen foregår og tager det i dit barns tempo. Der er mulighed for at kramme NADA bamsen Floffer eller medbringe sin egen. 
Tynde og sterile nåle (tre til barnet, fem til dig) sættes i hvert øre og dit barn sidder med dem i ca. 20-30 min. mens du beholder dine i ørene ca. 45 min. I mens I sidder med nålene, er der mulighed for at I kan tegne, læse, eller lytte til fantasi rejser. 
Der serveres en kop dejlig afslappende NADA the eller vand til jer begge. 
Herefter fjernes nålene og behandlingen er slut.
 
Pris kr. 325,-

F.A.Q.​

Her under finder du svar på spørgsmål du måske kunne sidde inde med

Scroll to Top