Angst og stress terapi

Angst og stress terapi

Jeg ved, hvordan du har det!

Din hals snører sig sammen mens dit hjerte galoperer derudaf. Du har svært ved at få luft og koldsveden spreder sig hastigt over hele kroppen. Det er som om, du ikke rigtig er tilstede og du har mistet forbindelsen mellem dit hoved og din krop. Det føles som om, der står en elefant på din brystkasse. Du føler ganske enkelt, at du skal dø.

Bare rolig – det skal du ikke!

Med det behøver jeg ikke fortælle dig, for det ved din fornuft godt.
Fornuften er bare slet ikke til stede, når angst og stress – symptomerne har overtaget dig. 

Symptomerne er voldsomt ubehagelige og stærkt livskvalitetsforringende, men ikke farlige. Det er en ganske naturlig reaktion. Det er kroppen, der handler på hjernes signaler og hjernes signaler skabes af dine tanker og tidligere erfaringer. Men det er vigtigt at tage symptomerne alvorligt og få skabt ro i dit nervesystem, da det ellers kan resultere i invaliderende eftervirkninger.
 
Sessionerne varer 90 min og foregår i min klinik i trygge og rolige omgivelser. De vil både indeholde samtaleterapi, NADA, mentaltræning og kropsterapeutiske metoder. 
 
Fokus vil være at dæmpe dine fysiske og psykiske symptomer samt lære strategier til at håndtere dem. Der vil selvfølgelig også være fokus på at afdække årsagen til dine udfordringer og symptomer, så du bliver bevidst om dine triggere, men hovedfokus vil være på forandringen og værktøjerne til denne. 
 
Vi dvæler altså ikke i fortiden, men undersøger den, for at kunne forstå, hvordan vi skal ændre din fremtid. En fremtid, hvor du er i stand til at tage styringen i dit liv, sætte tydelige grænser, være bevidst om dine værdier samt turde efterleve dem og ikke længere være begrænset af stress eller angstsymptomer. 
 
Mit mantra er, at krop og psyke hænger unægteligt sammen og det hele handler om balance. Jo bedre balance du er i, jo bedre kan du rykke i dit liv. Derfor arbejder jeg altid med fokus på ‘det hele menneske’ i min terapi.
 
Pris kr. 695,- pr session á 90 min

F.A.Q.​

Her under finder du svar på spørgsmål du måske kunne sidde inde med

Scroll to Top