Familiekonsulent

Til forældrene

NÅR DET ER SVÆRT AT VÆRE FORÆLDER
– så er jeg her for dig.


Det kan virke skræmmende, at skulle lukke en fremmed ind i sit liv og tro på, at vedkommende vil jer noget godt. 
 
Det har jeg fuld forståelse for. Derfor er det vigtigt for mig, at være fuldstændig åben og ærlig omkring alt hvad jeg ser og oplever, så I kan have fuld tillid til mig. 
 
Jeg er hos jer for at hjælpe jer med det der er svært og støtte jer i at udvikle de forældrekompetencer i har brug for at få styrket, så I kan blive de bedst mulige forældre for jeres barn. 
 
Alle lærer ikke ens og derfor vil vi bruge god tid på at finde frem til lige præcis den støtte I som familie har brug for. Min støtte vil altid være særligt tilrettelagt netop din familie, så I kan udvikle jer mest muligt. 

Familiebehandling er et vidt begreb og min erfaring er, at man på ingen måder kan putte familierne ned i kasser og give dem ensartet forløb – der er ingen familier der er ens. 
 
Jeg tager udgangspunkt i de enkelte familier og forældrenes nærmeste udviklingszone og arbejder metaliseringsbaseret og helhedsorienteret her ud fra med barnets tarv som første prioritet. 
 
Jeg tilbyder både forebyggende- og akutindsats mens barnet er i hjemmet. Endvidere tilbyder jeg før-fødselsforløb og familiebehandling efter anbringelsen. 
 
Du kan forvente et tæt og professionelt samarbejde som er skræddersyet den enkelte families behov og udviklingspotentiale.

Til rådgiver

F.A.Q.​

Her under finder du svar på spørgsmål du måske kunne sidde inde med

Scroll to Top